Ukoliko imate neko pitanje prije kupovine slobodno nam se javite.
Site language: Site language: English English

Novosti i obavještenja

Prati naše zadnje poruke

Promjena računa za uplate iz BiH

Poštovani, obsvještavamo Vas da je došlo do promjene računa za uplate iz Bosne i Hercegovine. Podatke od novog računa možete pronaći u profakturama nakon narudžbe. Stari račun nije više u upotrebi te sve uplate koje budu sa starim računom nećemo moći priznati.

Vaš Avia Hosting

понедељак, 27 август 2018

Pročitaj više...

Promjena cijenovnika za net i org domene

Usljed povećanja cijene registracije, obnove i transfera domena kod ICANA došlo je do promjene cijena domena i kod nas. Promjena cijenovnika se posebno odnosi na org i net domene čije cijene smo morali korigovati, dok za ostale domene cijenovnik je ostao isti. Trudimo se da i dalje imamo najniže cijene svih usluga koliko je to moguće.

Dati cjenovnik koji možete pronaći na našoj stranici počinje da važi od 09.02.2017. godine. Ukoliko imate fakturu izdatu ranije, za Vas ove cijene ne važe, te iste možete platiti po staroj cijeni.

Takođe, moguće su greške u samome sistemu, tako da Vam se možda izda faktura sa starom cijenom prilikom obnove domene, ali ista će biti korigovana.

Vaš Avia Hosting

четвртак, 09 фебруар 2017

Pročitaj više...

Izmjena cjenovnika domena

Zbog povećanja troškova registracije, obnove i transfera domena na globalnome nivou uzrokovanih povećanjem cjenovnika od samog ICANA, primorani smo da korigujemo i svoje cijene za date usluge vezane za domene.

Dati cjenovnik koji možete pronaći na našoj stranici počinje da važi od 24. 8. 2015. godine. Ukoliko imate fakturu izdatu ranije, za Vas ove cijene ne važe.

Takođe, moguće su greške u samome sistemu, tako da Vam se možda izda faktura sa starom cijenom prilikom obnove domene, ali ista će biti korigovana.

Vaš Avia Hosting

понедељак, 24 август 2015

Pročitaj više...

Registracija com i info domena sada samo 10 KM

Ovaj mjesec smo za Vas pripremili još jednu odličnu akciju koju ne smijete propustiti.

Cijena registracije com i info domena sada je samo 10 KM za prvu godinu.

Naručite svoju domenu odmah i zaštite svoje ime ili brend.

Uslovi akcije:

  • prva godina registracije je 10 KM, onda 17 KM/godišnje. Ograničenje 1 domena po korisniku. Dodatna domena je dostupan po regularnoj cijeni od 17 KM/godišnje
  • akcija traje samo određeno vrijeme

Za sva pitanja oko akcije uvijek se možete javiti našoj podršci.

Uvijek uz Vas, Vaš Avia Hosting

четвртак, 04 децембар 2014

Pročitaj više...

Avia Hosting slavi treći rođendan!

Za par dana Avia Hosting slavi svoj treći rođendan, te smo povodom toga odlučili da svim našim novim kao i starim klijentima omogućimo poseban popust na sve naše web hosting pakete. Uz kupon kod: 3GODINE, koji možete unijeti prilikom narudžbe web hostinga kod nas, ostvarujete popust od 15%!

Avia Hosting je počeo sa radom 2011. godine i od tada se trudimo da našim klijentima pružimo najkvalitetnije usluge uz cijene prihvatljive za svačiji džep. Slobodno možemo reći da smo jedni od kvalitetnijih web hostinga u BiH koji uz jako dobre web hosting usluge imaju i adekvatnu i brzu podršku. Od početka rada uspješno poslujemo i mnogi su nam ukazali svoje povjerenje, te obećavamo da ih ni u budućnosti nećemo iznevjeriti.

четвртак, 26 јун 2014

Pročitaj više...

Izaberi jezik